Blogs

Rare tijd

Wat een rare tijd is het nu hé! Wie had gedacht dat we ooit zoiets in Nederland zouden krijgen, dat zoveel mensen ziek worden, kinderen die opeens vanuit huis hun schoolwerk moeten doen omdat ze niet naar school mogen en dan ook nog eens al die leuke dingen in Nederland die afgelast zijn.

Lees meer »

Product in de picture: Phildar coton 3

Via de blog zullen we regelmatig een product dat wij verkopen in de picture zetten. Dus even uitlichten, waarom we voor dat artikel of merk gekozen hebben, wat kun je er allemaal mee enz. Vandaag de aftrap van ons eerste product in de picture en daarin staat de Phildar Coton 3 centraal. 

Lees meer »

We zijn er nog wel hoor!!

Het is weer even geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben…. Niet omdat we niks gedaan hebben hoor…. Nee in tegendeel… We hebben leuke beurzen gedraaid in bijvoorbeeld Hardenberg, Groningen en Leeuwarden. En afgelopen weekend ben ik (Johanna) met al onze spullen afgereisd naar Gorinchem heb ik daar op het creaweekend in de evenementenhal van Gorinchem gestaan. Dat was een superleuke geslaagde beurs en in september zal ik daar weer te vinden zijn.

Lees meer »

Workshop Porselein stippen.

Afgelopen woensdag (10 oktober) hebben wij een superleuke workshop mogen geven aan 25 dames van buurtvereniging de 4 Wieken uit Coevorden. We gingen daar, voor het eerst, onze nieuwe workshop geven, Porselein stippen!

Lees meer »

Een update!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de vorige blog schreef. En dat is niet omdat er niks is gebeurd… In tegendeel! We hebben een leuke, drukke tijd achter de rug.

Lees meer »

Mijn eerste blogbericht…..

Een nieuwe website,  en dan ook nog eens helemaal ‘zelfgemaakt’ door mij… Ik wist niet dat ik het kon. Ik zeg altijd geef mij een haaknaald en ik kan van alles maken, maar websites enzo, dat kan ik niet. Maar met een beetje aanmoediging en wat uitleg ben ik er toch aan begonnen en zie hier! Toch gelukt!! En dan vind ik het stiekem ook nog eens heel leuk om er mee bezig te zijn…. De site is natuurlijk nog lang niet perfect en er moet nog heel veel bij, maar ik ben tot nu toe al trots op wat ik voor elkaar heb gekregen.

Lees meer »