Een update!

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 15:25

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de vorige blog schreef. En dat is niet omdat er niks is gebeurd… In tegendeel! We hebben een leuke, drukke tijd achter de rug.

 

In de zomer heb je ons op meerdere markten en braderieën kunnen zien staan. Vooral de vlindermarkten in Emmen waren voor ons favoriet! Zo gezellig, met veel leuke en gezellige bezoekers. Vooral de handdoeken met naam vlogen als warme broodjes over de toonbank. Euh…. ik bedoel marktkraam.

 

Na de markten hebben we zelf ook even vakantie gehouden om daarna bezig te gaan met de voorbereidingen van de creabeurzen! Het is altijd leuk om nieuwe producten uit te zoeken en plannen en ideeën uit te werken. Wij werden bijvoorbeeld helemaal verliefd op de mooie bollen scheepjes Whirl! Die mooie kleuren en met 1 bol heb je voldoende om een mooie sjaal/stola/omslagdoek te maken!

Een ander product dat we aan ons assortiment hebben toegevoegd is de DIY-poef kit van Phildar.

 

In de doos zit alles om een geweldige poef te breien. De wol, de breinaalden, een duidelijke beschrijving en een binnenhoes voor de poef! Zie je hem al staan in je woonkamer? De pakketten zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, marine, roze en DE kleur van nu, okergeel.

Inmiddels hebben we de eerste creabeurs van dit seizoen achter de rug. Op 28,29 en september stonden we op de creabeurs in Hardenberg. En het was weer als vanouds gezellig en druk! Ook fijn om te merken dat de mensen blij waren dat we er weer stonden met onze Phildarwol en dat de nieuwe producten waar wij enthousiast over zijn idd in de smaak vallen bij de andere mensen. Dat vinden we toch altijd weer spannend… Maar gelukkig hebben we de goede keuzes gemaakt.

 

Nu zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende creabeurzen in Leeuwarden en Groningen (zie onze agenda).

 

Ook kijken we uit naar aanstaande woensdagavond waar we weer een leuke workshop gaan geven aan een groep van 25 dames. Dat gaat een leuke nieuwe workshop worden (wat we gaan doen blijft nog even geheim omdat het een beetje een verrassing moet blijven) Maar ik zal daar later deze week een blog over schrijven.

 

Voor vandaag ga ik nog even verder klungelen met deze site, want ja… af is hij nog lang niet, maar stukje bij beetje wordt het steeds beter.

 

Groetjes Johanna!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.