Workshop Porselein stippen.

Gepubliceerd op 13 oktober 2018 om 14:10

Afgelopen woensdag (10 oktober) hebben wij een superleuke workshop mogen geven aan 25 dames van buurtvereniging de 4 Wieken uit Coevorden. We gingen daar, voor het eerst, onze nieuwe workshop geven, Porselein stippen!

 

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af, porselein stippen??? Wat is dat? Nou het iets wat ontzettend leuk (en verslavend) is. Op bijvoorbeeld een bord maak je met houten staafjes die allemaal een andere dikte hebben stippen met porselein verf. Klinkt simpel en als je het goed door hebt is dat het ook en krijg je een heel leuk resultaat.

 

Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar ik kan jullie beter een aantal van de prachtige eindresultaten van de deelnemers laten zien, die spreken voor zich!

Denk je nu…. wat leuk!!! Dit wil ik ook een keer doen, Dat kan! Wil je informatie over deze workshop, vul dan gerust het contactformulier op onze site in en wij nemen contact met je op.

Verder zijn wij nog met een aantal andere hele leuke nieuwe ontwikkelingen bezig met ons bedrijfje, dat is op dit moment nog even geheim, maar we hopen het snel aan jullie te kunnen vertellen!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.