We zijn er nog wel hoor!!

Gepubliceerd op 6 februari 2019 om 19:30

Het is weer even geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben…. Niet omdat we niks gedaan hebben hoor…. Nee in tegendeel… We hebben leuke beurzen gedraaid in bijvoorbeeld Hardenberg, Groningen en Leeuwarden. En afgelopen weekend ben ik (Johanna) met al onze spullen afgereisd naar Gorinchem heb ik daar op het creaweekend in de evenementenhal van Gorinchem gestaan. Dat was een superleuke geslaagde beurs en in september zal ik daar weer te vinden zijn.

Op de site is het wat rustiger geweest. Dat heeft te maken met het volgende. Ik (weer Johanna ;) ) Is nogal eigenwijs…. De mensen die mij kennen weten dat wel van mij. En ik wil dit met die site helemaal alleen doen. Ik vind zelf dat ik het kan… Maar ja, ik was een beetje vastgelopen en dan verdwijnt de motivatie een beetje… Sorry… Maar ik heb weer een nieuwe portie motivatie gevonden (en hulp vragen aan anderen is niet zo erg heb ik geleerd) Dus mijn doel voor de komende weken is om heel hard met de site aan de slag te gaan, zodat al onze artikelen via de site te bestellen zijn. Of het al een volledige webshop gaat worden of eerst nog een beetje op een andere manier, dat moet ik nog even uitvogelen, maar ik ga mijn uiterste best doen.

 

Veel creatieve groetjes,

 

Johanna


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.