De webshop is online!!!!

Gepubliceerd op 13 juni 2019 om 21:51

Het is weer veeeeeel te lang stil geweest bij ons... nu hebben we groot nieuws!!!!

DE WEBSHOP IS ONLINE!!!!!!!

Een webshop is iets dat we heel graag wilden hebben, alleen ja.... als digibeten is dat best moeilijk om te maken, zeker als je het eigenlijk allemaal zelf wilt doen en niet door 1 of ander fancy-webshop-maak-bedrijf. Waar er ook zoveel van zijn en je door de bomen het bos niet meer ziet welke je daarvoor moet kiezen.  

Een goede vriendin van Johanna heeft er ervaring mee hoe je dat zelf moet maken en wilde wel helpen. Dus met pinksteren is Johanna met haar koffertje in de trein gestapt op weg naar Purmerend (Rialda, waarom woon je toch zover weg.... haha)

En na 3 dagen hard werken achter de computer, alle producten ingevoerd, uitleg hier, uitleg daar, hoe wil je dit en hoe wil je dat.... was hij gewoon klaar! En weet je..... Nu ik weet hoe het moet... is het eigenlijk niet zo heel moeilijk, terwijl ik eerst als een berg tegenop zag haha.  

 

Maar ik ben dus zo blij ermee. Is hij al helemaal af, nee de puntjes op de i moeten nog, en ik denk dat iets is waar je altijd mee bezig zal zijn. Zo van dit kan misschien beter zus of zo, of dat is toch handiger als dat zo komt. Maar dat komt goed. Maar het belangrijkste.... vanaf nu kun je die mooie bolletjes katoen van Phildar en onze andere artikelen gewoon online bestellen en hoef je niet meer te wachten tot we op een markt of beurs in je omgeving zijn! 

Betalen kan gewoon met ideal, das ideaal toch? Ophalen in Coevorden kan ook uiteraard en wil je zeker zijn dat je niet net misgrijpt naar een artikel en je komt naar 1 van de beurzen waar we staan. Bestel dan ook vast gewoon en kies geen verzendkosten, geef in het opmerkingenvak aan op welke beurs je het gezellig bij ons komt ophalen en wij zorgen dat het voor je klaar staat. Makkelijk allemaal he haha. 

Dus neem snel een kijkje (en vergeet niet gelijk te bestellen ;-) ) 

En mocht je ergens een spelfout zien of iets wat je niet handig vind oid.... geef je door aan ons, want alleen op die manier kunnen we hem nog mooier/beter maken als dat hij al is!


Reactie plaatsen

Reacties

Rialda Bosschieter
3 jaar geleden

Nee mop jij woont zo ver weg 😉. Heel plezier en succes met de webshop 😘😘