Product in de picture: Phildar coton 3

Gepubliceerd op 5 juli 2019 om 14:21

Via de blog zullen we regelmatig een product dat wij verkopen in de picture zetten. Dus even uitlichten, waarom we voor dat artikel of merk gekozen hebben, wat kun je er allemaal mee enz. Vandaag de aftrap van ons eerste product in de picture en daarin staat de Phildar Coton 3 centraal. 

 

Ik zeg wel eens een dag niet gehaakt is een dag niet geleefd. Ik kan het uren doen, in de winter lekker op de bank onder een dekentje, met dit mooie weer lekker in de tuin. Of als je na het huishouden nog even een kwartiertje tijd over hebt voor het eten gekookt moet worden. Voor mij is het echt ontspanning. En ik blijf het gaaf vinden dat ik met een draadje katoen en een haaknaald van die prachtige creaties kan maken! Het katoen dat ik altijd gebruik om te haken is de Phildar Coton 3, het katoen dat wij ook verkopen in onze webshop. 

Het is een hele bewuste keuze waarom we dit katoen verkopen. We hebben vele soorten geprobeerd, maar de Phildar coton 3 blijft voor mij met grote hoogte op 1 staan qua kwaliteit. Het garen is soepel, heeft een prachtige glans en de aloë véra zorgt voor extra zachtheid.

 

Toen ik de eerste keer las dat er aloë véra inzat dacht ik, dat is toch onzin, vast zo'n verkooptrucje om te zorgen dat mensen het kopen, maar van die mening ben ik snel bijgedraaid. Als je de coton 3 naast de andere soorten katoen houdt en voelt dan kun inderdaad gewoon voelen dat het draadje soepeler en zachter is als de anderen, dat haakt niet alleen fijn, maar zie je ook je eindresultaat van je haakwerk terug. 

 

Nog een ding waarom wij voor de Phildar Coton 3 hebben gekozen is de ongelofelijke hoeveelheid verschillende kleuren die er zijn. Door de enorme diversiteit van kleuren kun je altijd het perfecte kleurtje vinden om jou haakwerk tot een prachtig meesterwerk te maken. 

Nu ik zo terug lees denk ik bij mezelf.... oei ik klink wel als zo'n verschrikkelijke gladde verkoper waar ik zelf zo'n hekel aan heb, maar ik ben gewoon mega enthousiast over dit garen en wil iedere haak(st)er dat kunnen vertellen.

 

Oh ja, wat ook nog fijn is, is dat je bijna gewoon geen knoopjes tegen komt in de bolletjes. Dat is echt een mega ergernis van mij tijdens het haken. Ben je net lekker bezig zit er zo'n knoopje in het garen die je weer netjes moet wegwerken. Ik zeg niet dat er nooit een knoopje inzit... maar in vergelijking met andere garens die ik heb geprobeerd is het echt een heeeeeeel stuk minder. 

 

Via de webshop kun je de phildar coton 3 bestellen en om het komende maand helemaal leuk te maken, krijg je de gehele maand juli 10% korting op dit prachtige katoengaren!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.