Rare tijd

Gepubliceerd op 25 maart 2020 om 10:40

Wat een rare tijd is het nu hé! Wie had gedacht dat we ooit zoiets in Nederland zouden krijgen, dat zoveel mensen ziek worden, kinderen die opeens vanuit huis hun schoolwerk moeten doen omdat ze niet naar school mogen en dan ook nog eens al die leuke dingen in Nederland die afgelast zijn.

Voor de freubelbijtjes heeft dat ook best ingrijpende gevolgen. Het beursseizoen was net begonnen en zou mooi overgaan in het markten/braderieseizoen. Ik had al een superleuke beurs in Assen gehad, ladiesnight in Emmen, hobbybeurs nieuw Vennep en dan opeens wordt alles afgelast. En ik snap het allemaal dat het nodig is om erger te voorkomen, maar oh oh wat baal ik!!Ik had heel veel nieuwe plannen, ideeën, een hele nieuwe lijst met markten en beurzen waar ik zou gaan staan. Van boven in Groningen tot in Limburg. En daar kan in ieder geval tot 1 juni een streep doorheen.

Maar ondanks dat alles nu is afgelast, gaan de radartjes in mijn hoofd wel door. En beginnen de hersenspinsels in mijn hoofd vorm te krijgen. Want als ik dan niet op de beurzen kan staan en jullie niet naar de beurs kunnen komen, waarom dan niet digitaal? Samen met het bakbijtje ben ik bezig met iets uitwerken om in het eerste weekend van april, als anders het creaweekend in Rijswijk zou zijn, een soort virtuele marktkraam te maken. Dat zal gebeuren via Facebook met een live verbinding, leuke beursaanbiedingen, demo's enz. De details en hoe het precies vorm moet gaan krijgen ben ik nog samen met het bakbijtje aan het uitwerken, maar op deze manier hopen we de beurs een beetje bij jullie in de huiskamer te kunnen brengen. 

Verder kan iedereen uiteraard via de webshop onze leuke producten blijven bestellen. Ik maak altijd van elke bestelling een leuk roze kadootje die ik met postNL verzend. Maar ook kunnen bestellingen bij mij thuis worden afgehaald. Daarbij is het mogelijk om van te voren met Ideal te betalen om zoveel mogelijk contact met elkaar te voorkomen, maar uiteraard kan ook contactloos met de pin of contant (hierbij gelden dezelfde regels als in de winkels)

Ik hou jullie op de hoogte hoe alles gaat het eerste weekend van april met de online-live-marktkraam-via-facebook (ok aan die naam moet ik nog even werken/iets anders verzinnen haha) en verder, doe rustig aan allemaal, blijf binnen als het kan, en blijf creatief bezig!

 

Lieve groetjes, 

Johanna


Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia slot De Blaauw
2 jaar geleden

Wat ben je ook een bijzonder getalenteerd persoon, ook hier weer vindingrijk.....Be blessed...en heel heel veel SUCCES!!