Nieuw! Freubelbijtjes is een DHL punt!!

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 09:45

Vanaf vandaag is de freubelbijtjes een DHL punt!! 

Dat is voor jullie als klanten leuk nieuws, want daardoor heb ik de verzendkosten voor jullie met €1,50 kunnen verlagen!!!

Voor de mensen in Coevorden is dat leuk nieuws, want als je een pakketje wilt verzenden via DHL kun je dat van maandag t/m vrijdag bij mij thuis brengen tussen 16.00 en 21.00 uur. Ook als je een pakket gaat ontvangen van DHL maar overdag ben je aan het werk dus kun je het pakket niet ontvangen, kun je het bij mij laten leveren in de avonduren ophalen als de andere punten in Coevorden gesloten zijn. Ideaal dus voor de mensen die overdag veel werken. 

Ik heb lang nagedacht of ik deze keuze moet maken, maar als ik zelf iets via een webshop bestel dan baal ik altijd van de verzendkosten die erbij zitten. Maar ja die heb je nu eenmaal want bezorgen is nu eenmaal niet gratis helaas. De beurzen gaan voorlopig nog niet door vanwege de coronacrisis, dat is natuurlijk mijn hoofdinkomen. En dat is zo ontzettend jammer. Op deze manier hoop ik jullie tegemoet te komen doordat ik de verzendkosten nu wat naar beneden heb kunnen brengen. 

Ik ben op werkdagen (maandag t/m vrijdag) geopend tussen 16.00 en 21.00 uur. Voor het halen en brengen van pakketjes. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.