Over mij


Ik zal me even voorstellen. Ik ben Johanna, eigenaresse van de Freubelbijtjes! Getrouwd met Benjamin, mama van 2 fantastische kinderen en woon in het prachtige Coevorden.

De Freubelbijtjes is een droom wat uitgekomen is. Ik zal even een klein stukje vertellen. In 2015 was er veel leegstand met winkels in Coevorden. En de gemeente Coevorden schreef samen met de woningbouwvereniging een wedstrijd uit. De prijs van wedstrijd.... een winkelpand EN het eerste jaar geen huur. Fantastisch natuurlijk. Samen met Wietske (vriendin) zijn we de strijd aangegaan. We moesten een bedrijfsplan schrijven en die werd door een 5 koppige jury beoordeelt en toen... We wonnen!!!! De Freubelbijtjes was op dat moment geboren!

Na bijna 3 jaar met zo ontzettend veel de winkel in Coevorden gehad te hebben was het tijd om een andere weg te gaan. De creabeurs in Hardenberg hadden we toen we de winkel hadden al een aantal keer gedaan en wat was dat leuk!!!! Besloten de deuren van de winkel dicht te gooien en volledig op de markten en beurzen te richten. En de winkel mis ik nog absoluut, maar wat geniet ik ervan.

Op 1 april 2020 heeft de Freubelbijtjes weer een verandering ondergaan. Waar we eerst samen de Freubelbijtjes deden, vliegen de bijtjes uit elkaar en ga ik (Johanna) alleen verder om van de freubelbijtjes een nog groter succes te maken als het nu al is. 

En ik heb dromen, plannen, ideeen heel veel die ik wil bereiken met de Freubelbijtjes. En niet alles zal tegelijk uitgevoerd kunnen worden, maar wat in het vat zit verzuurt niet toch?