Workshops & kinderfeestjes


Workshops

Wij van de freubelbijtjes zijn het liefst de hele dag creatief bezig, en wat is er nou leuker om die creativiteit over te dragen op anderen! Dat doen wij met onze workshops. Workshops zijn mogelijk voor grote groepen bijvoorbeeld buurtverenigingen of vrouwengroepen, maar ook workshops voor kleinere gezelschappen zijn natuurlijk geen probleem.

 

Wat voor workshops kun je bij ons volgen? Er is keuze genoeg, workshop porselein verven, met de decopatch of mozaiken, of misschien wil je juist iets doen met bloemschikken, ook geen enkel probleem. En nog veel meer.

 

De workshops kunnen altijd bij u thuis worden gedaan.

Maar kan ook doordeweeks s'avonds of in het weekend overdag & avond op locatie.

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!


Kinderfeestjes

Ken je dat…. je kindje moet zijn/haar kinderfeestje geven, maar wat moet je nu gaan doen? De kinderfeestjes met de freubelbijtjes zijn altijd een feest!

 

We beginnen altijd met zingen en cadeautjes uitpakken, daarna gezellig cake versieren. Een feestje met de freubelbijtjes is niet compleet zonder dat er natuurlijk geknutseld gaat worden, wat dacht je van het pimp-je lamp feestje waarbij iedereen zijn eigen schemerlampje gaat pimpen als echte interieurontwerpers of de spaarpot maken van die te gekke foamklei? Maar er is nog veel meer mogelijk.

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!