Mijn eerste blogbericht…..

Gepubliceerd op 25 juli 2018 om 11:00

Een nieuwe website,  en dan ook nog eens helemaal ‘zelfgemaakt’ door mij… Ik wist niet dat ik het kon. Ik zeg altijd geef mij een haaknaald en ik kan van alles maken, maar websites enzo, dat kan ik niet. Maar met een beetje aanmoediging en wat uitleg ben ik er toch aan begonnen en zie hier! Toch gelukt!! En dan vind ik het stiekem ook nog eens heel leuk om er mee bezig te zijn…. De site is natuurlijk nog lang niet perfect en er moet nog heel veel bij, maar ik ben tot nu toe al trots op wat ik voor elkaar heb gekregen.

 

Binnenkort kun je hier ook een webshop vinden, staan alle kinderfeestjes en workshops erop, dus kijk af en toe of je wat veranderingen ziet.

 

Naast deze site, zijn wij op dit moment na een kleine ‘pauze’ weer te vinden op vele markten en braderieën in de omgeving. En dat is echt het leukste werk wat er is. Ik hou ervan, heerlijk buiten, gezellige vrolijke mensen aan de kraam. Kinderen die superblij zijn met de handdoek met hun eigen naam erop die wij ter plekke maken. Dat kun je toch geen werken noemen eigenlijk.

 

Wil je nou weten waar wij de komende tijd te vinden zijn? Kijk dan eens onder het kopje markten/beurzen, daar kun je onze agenda vinden.

 

Zien we jullie binnenkort ergens gezellig aan onze kraam?

 

Groetjes Johanna van de Freubelbijtjes


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.