Over mij


Hallo!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Johanna, trotse eigenaresse van de Freubelbijtjes! Getrouwd met Benjamin, mama van 2 fantastische kinderen en woon in het prachtige Coevorden.

De Freubelbijtjes is een droom wat uitgekomen is.  In 2015 was er veel leegstand met winkels in Coevorden. En de gemeente Coevorden schreef samen met de woningbouwvereniging een wedstrijd uit. De prijs van wedstrijd.... een winkelpand EN het eerste jaar geen huur. Fantastisch natuurlijk. Samen met Wietske (vriendin) zijn we de strijd aangegaan. We moesten een bedrijfsplan schrijven en die door een 5 koppige jury beoordeelt werd en toen... We wonnen!!!! De Freubelbijtjes was op dat moment geboren!

Na bijna 3 jaar met ontzettend veel plezier de winkel in Coevorden gehad te hebben was het tijd om een andere weg te gaan. De creabeurs in Hardenberg hadden we toen we de winkel hadden al een aantal keer gedaan en wat was dat leuk!!!! Besloten de deuren van de winkel dicht te gooien en volledig op de markten en beurzen te richten. De winkel mis ik nog absoluut, maar wat geniet ik ervan om op de beurzen en markten te staan!

Op 1 april 2020 heeft de Freubelbijtjes weer een verandering ondergaan. Waar we eerst samen de Freubelbijtjes deden, vliegen de bijtjes uit elkaar en ga ik (Johanna) alleen verder om van de freubelbijtjes een nog groter succes te maken als het nu al is. 

En ik heb dromen, plannen, ideeën heel veel die ik wil bereiken met de Freubelbijtjes. En niet alles zal tegelijk uitgevoerd kunnen worden, maar wat in het vat zit verzuurt niet toch?